NFP
content3

Guide til søkemotoroptimalisering i Syzweb

Søkemotoroptimalisering består av kontinuerlig, målrettet arbeid med ditt nettsted slik at det rangerer høyere i søkemotorene på de temaene du må være synlig på. Vi gir deg konkrete tips på hvordan du kan gjøre dette selv ved hjelp av Syzweb CMS. Søkemotoroptimalisering handler om å gjøre nettstedet relevant i forhold til det dine potensielle kunder søker etter i søkemotorer. Noen av de viktigste elementene som inngår i arbeid med søkemotoroptimalisering:
  • Riktig bruk av metatagger på nettstedet
  • Riktig bruk av trigger-ord i tekster
  • Lenketekst og inngående linker
  • Domenestrategi

Arbeidet med søkemotoroptimalisering har én primær målsetting: - Å øke andelen "ikke-betalbar trafikk" fra søkemotorer, dvs. potensielle kunder som du ikke betaler for (ikke kommer via annonser). Etter hvert som nettstedet blir mer optimalisert for søkemotorene, vil det bidra til å senke kostnaden for hver nye kunde din bedrift erverver gjennom internett.

Stadig flere av konkurrentene dine ser naturligvis også hvordan søkemotoroptimalisering kan være en viktig faktor for å øke effektiviteten av internett som reklame- og markedsføringskanal. I motsetning til andre former for annonsering, er suksessen din bedrift oppnår på dette feltet i langt større grad knyttet til kompetanse enn lommebok.

Syzweb har sammen med våre forhandlere stor kompetanse innen søkemotoroptimlisering. Ta kontakt for referanser og hva vi kan gjøre for deg på dette området.

Vi hører gjerne fra deg!