NFP
content1
 

Gi ansatte samme behandling som kunder

 

Ansatte, kunder, samarbeidspartnere eller leverandører er alle kresne og utålmodige nettbrukere.

Så hvorfor kommunisere annerledes? 

 

Intranett og ekstranett bygd på Syzweb

Tilgangskontroll er standard i alle våre løsninger. Med dette som basis bygger vi intranett og ekstranett som fungerer og som oppfordrer til samhandling!

Samme metode, uansett mottaker

Intranett er i mange tilfeller informasjonstunge og uoversiktlige. Skal man nå frem med et budskap er det samme regler for kommunikasjon og brukeropplevelse som gjelder på et intranett, som på et tradisjonelt nettsted. I Syzweb bruker vi de samme verktøy, metoder og regler når vi bygger intranett, som når vi bygger "vanlige" nettsteder. 

Engasjer brukerne!

De aller fleste av oss bidrar i en eller flere tilfeller med innhold på internett, Facebook, Flickr eller blogging er eksempler på dette. Vi gjør dette fordi vi engasjerer oss for noe og har noe vi ønsker å dele med andre. Syzweb har verktøy for at brukerne skal gjøre dette også på et intranett eller ekstranett! På denne måten kan man dele kunnskap og skape engasjement på helt nye måter. 

Administrative og nyttige verktøy

Et intranett skal også inneholde ulike nyttige administrative verktøy som man bruker i hverdagen. I Syzweb kan vi bygge dette fra grunnen, integrere oss mot noe man allerede bruker eller vise innhold fra andre eksterne kilder og systemer. På denne måten bygger man et komplett intranett eller ekstranett med Syzweb som grunnmur. 

/relatert:

Jeg vil vite mer om Syzweb Intranett og ekstranett! »
Hva har du på hjertet?

« Lukk