NFP
content1

Komplisert eller enkelt nettsted
- like lett å oppdatere.

Det er mange som har fått aha-opplevelser etter første prøvetur.

Like mange har blitt overrasket over hvor hyggelig det er å få hjelp direkte
av de som faktisk sitter med nevene i design og kode.
Vi har ikke et callsenter, eller utviklere 500 mil unna. Vi gjør alt på huset.

Syzweb gir deg all makt

Det finnes en skog av publiseringsløsninger, som alle har fantastisk funksjonalitet.
Syzweb gir deg det meste av dette, til en mye hyggeligere pris. På toppen av dette får du personlig service. Har du en vri eller en idé, så kan vi skru Syzweb til å gjøre nesten alt.

Enkel i bruk

Sammenliknet med andre CMS er Syzweb en lek å bruke. De fleste kundene våre klarer seg med en time opplæring. Ønsker du litt mer guru-nivå, er vi alltid tilgjengelige på telefon og e-post.

Ultrafleksibel

Syzweb benyttes til alt mulig; fra entreprenørsider, via kampanjesider og sport til større integrasjonsløsninger. Uten noen grunnmursendringer!

Full designfrihet!

Drømme-CMS'et for en designer, her er ingenting låst. I tillegg til rammeverksmaler har man en mal-editor i admin som alltid er tilgjengelig. Kun fantasien setter begrensningen!

Spekket med funksjonalitet

Kort sagt det meste du kunne trenge finnes allerede - mye som en del av standard-pakken, og noe som tilleggsmoduler. Fra RSS til teasere, innebygget statistikk, gallerier, søkemotoroptimalisering - spør oss!

Sikkert - og alltid nyeste versjon

Syzweb driftes på egne servere. Dermed slipper du å tenke på hackere, backup og liknende. Det tar vi oss av. Bonusen er at alle våre kunder alltid har siste versjon - uten ekstra kostnad.

/relatert:

/finn ut mer:

Jeg vil vite mer om Syzweb! »
Hva har du på hjertet?

« Lukk